Het is al tijden koud en regenachtig. De storm raast over Nederland terwijl je naar huis gaat. Wanneer je dan eindelijk thuis bent, wat is er dan wat is er heerlijker dan te genieten van een warme douche van zonlicht.

Gelukkig hoef je niet te wachten tot het weer zomer is, maar kun je Nu kun je zelfs al een douche nemen waar je bruin van wordt: de Sunshower.

Onderstaande tekst komt van de website van Sunshower.

Zonlicht is belangrijk voor uw gezondheid, mits goed gedoseerd. Sunshower zorgt daarvoor. Met een juiste, lage, dosis UV-licht wordt het lichaam gestimuleerd om de zo belangrijke vitamine D aan te maken. Het resultaat? U voelt zich energieker en heeft een gezonde kleur. Het warme infraroodlicht ontspant, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. De Sunshower is speciaal ontworpen voor gebruik in natte ruimtes. U doucht en sunshowert tegelijkertijd.

De Sunshower is een zonnebank met ingebouwde UV- en Infraroodlampen, die kan worden geïnstalleerd in de bestaande doucheruimte. Zo ervaart u de aangename warmte van de infraroodstralers, én de positieve effecten van gedoseerd zonlicht tijdens het douchen.

(UV)Zonlicht is toch niet goed?

Zonlicht, gedoseerd, is goed voor de mens. Het verhoogt de weerstand door de natuurlijke aanmaak van vitamine D. In de wintermaanden hebben veel mensen door een gebrek aan zonlicht, een tekort aan vitamine D. Griep, verkoudheid en winterblues slaan dan sneller toe. Vitamine D is belangrijk voor de algemene gezondheid.
Daarnaast geeft zonlicht positieve energie en een gezond zomers kleurtje. De Sunshower combi geeft een gedoseerde hoeveelheid kunstmatig zonlicht (UV straling).

Is infrarood lekker warm?

Infraroodwarmte is zeer aangenaam. Daarnaast stimuleert infrarood de bloedsomloop en heeft het een helende werking op spieren en gewrichten, stimuleert de bloedsomloop en voorkomt zo blessures. Deze kortegolf infraroodstraling kan diep in de huid doordringen. De warmte is heerlijk voor je nek, rug en schouders.

Is zoveel licht goed voor je weerstand?

Veel mensen hebben in de wintermaanden last van griep, verkoudheid en de ‘winterblues’ door gebrek aan vitamine D. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze ongemakken eenvoudig te voorkomen zijn door regelmatig, maar met mate, gebruik te maken van de Sunshower, zegt de reclame. Het apparaat geeft een gedoseerde hoeveelheid kunstmatig zonlicht af tijdens het douchen. Deze zonnestralen bieden veel voordelen, een gezonde zomerse kleur, de aanmaak van vitamine D en een opgewekt, fit en verkwikkend gevoel.

Waar plaats je zo’n Sunshower?

De Sunshower combi kan eenvoudig in de hoek van een bestaande doucheruimte gemonteerd worden. Op die manier is hij netjes weggewerkt. Je moet wel rekening houden met een stroomaansluiting natuurlijk. Deze moet ongeveer 2.000 Watt kunnen leveren.

Wil je meer weten over de Sunshower? Kijk dan op de website van Sunshower