Ken je dat? Je hebt net een nieuw speeltje of een nieuwe hebben en je wilt het IEDEREEN vertellen. Ik dus ook. Ik vertelde iedereen over mijn nieuwe drone, zelfs mijn personal trainer, Max en mijn fysio, Martijn. Ik beloofde ze zelfs dat ik hem de volgende keer zelfs zou meenemen.

En belofte maakt schuld. Dus reed ik afgelopen donderdag tussen de middag naar de sportschool en maakte wat leuk materiaal met mijn drone. Zoals je in onderstaande video kunt zien heb ik wel een aantal leerpuntjes en maakte ik nog wel wat fouten. Maar dat maakt allemaal niet uit. Het was leuk om te doen en daar is een hobby tenslotte voor, niet waar? En wat een leuke hobby is dit zeg, een beetje rondvliegen met een drone.

Ondertussen is dit al weer mijn derde drone. Ben je nieuwsgierig wat er van de eerste twee geworden is? Kijk dan ook eens naar Drone 3 – the movie

Veel plezier met de video