Ik had zo met mezelf afgesproken dat ik gisteren zou gaan hardlopen, maar dacht je dat ik zin had? Niet dus. Wat zat het toch lekker op de bank, de hele dag.
Ik wilde eigenlijk helemaal niet hardlopen, maar ja.. Ik had het met mezelf afgesproken.

Afspraak met mezelf

Ik had met mezelf afgesproken om toch echt te gaan hardlopen, al was het maar een klein stukje. De hele dag was er niets aan de hand, maar na het avondeten voelde ik toch wel enige druk om erop uit te gaan. Naar mate de avond vorderde had ik steeds meer het gevoel dat ik toch echt naar buiten moest. Uiteindelijk ben ik me dan om negen uur toch gaan omkleden en naar buiten gesprint.

Wat een heerlijkheid

Zeg dat wel, wat een heerlijkheid! Het miezerde een beetje, het was donker, het was koud, maar dat mocht de pret niet drukken. Eerst rustig op temperatuur komen, maar al gauw richting topspeed! Nouja, top speed, het zou wel wat sneller mogen, maar we komen er wel.

Zo zie je maar weer

Als je afspraken met jezelf maakt die je echt wilt houden, voel je je misschien verplicht aan jezelf om ze daadwerkelijk te houden. Daar kan geen goed voornemen tegenop! Dan krijg je (hopelijk) vanzelf zin in hardlopen.