""Er zijn verschillende technieken om mensen naar je site en blog te krijgen, zoals adverteren, linken op linkpagina’s, maar het meest belangrijkste is wel het regelmatig bloggen.

Omdat ik het regelmatig lastig vind om iets te bloggen heb ik mezelf voorgenomen om mezelf tot actie te dwingen door iedere dag gedurende 100 dagen een blog te schrijven.

100 dagen bloggen

Ik blog wel vaker, maar 100 dagen bloggen is niet niets.  Ik zeg dat niet, omdat ik mezelf toestemming geef om het niet te laten slagen. Nee, ik zeg het omdat ik weet hoeveel moeite het bloggen kost. Op dit moment blog ik met min of meer regelmatig voor VMGuru en ConoScenza. Dit kost redelijk veel energie.

Zo ongeveer 1x in de zes weken schrijf ik een artikel voor VMGuru. Ondanks dat ik weet dat ik heb toegezegd dit te doen overvalt het me toch iedere keer weer.

‘Maar dat heb je dan toch in je agenda gezet?’. Ja, natuurlijk, dat staat in mijn agenda. Toch schrok ik nu net toen ik mezelf de vraag stelde. Heel snel gespiekt in mijn agenda: Gelukkig, deze week nog niet.

Waarover ga ik bloggen

Ik blog over verschillende onderwerpen. Het zullen voornamelijk dingen zijn die te maken hebben met ons huis en onze hobbies, maar ik verwacht dat er ook wel werkgerelateerde dingen voorbij komen.